Tänään on maanantai ja toinen pääsiäispäivä. Taivas on sininen ja aurinko paistaa. Asteita on +5, mutta luvassa on hyvinkin lämmintä tänään. Viikon kuluttua olemme jo toukokuussa ja vappukin on jo ohitettu. Näin se aika kuluu nopeaan tahtiin, että ei meinaa perässä pysyä.

Pääsiäinen on pian mennyt ja Sirukin on jo 6 kuukautta. Hän on aina valmis lähtemään lenkille. Hän on muutoinkin niin suloinen. Nyt on vietetty myös lapsenlapseni 14 vuotis synttäreitä ja vuoden kuluttua hänkin on jo 15 vuotias. No, ensimmäinen lapsenlapseni on jo 16 vuotias nyt. Ja sitten on pienempiä, jotka eivät enää ole niin pieniä, vaan reippaita koululaisia.

Ensin oli ajatuksissani lopettaa nämä molemmat blogini täällä. Ja syyhän oli, että en saanut kirjoitettua täällä, mutta nyt kirjoitan Operan kautta ja tämä ainakin onnistui. Mutta kuvia en saa laitettua kirjoittaja-osioon, vaikka kuinka yritän. Mutta sehän on pieni asia se eikä niin tärkeäkään. Ehkäpä sekin ongelma selviää jonain päivänä. Tämä editorikin on nyt toisenlainen kuin aiemmin tai toisella selaimella eli explorerilla.

Ojennan kaikille täällä kävijöille kevään ensimmäiset sinivuokot

Nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa ja auringonpaisteista pääsiäisen jatkoa!