Tänään on maanantai ja 6. päivä kesäkuuta. Tästä se uusi viikko taas alkaa ja lapsilla on alkanut kesäloma. He ovat kaikki sen myös ansainneet ja tosin myös opettajat. Aurinko paistaa ja linnut laulavat jo aamutuimaasta asti. Asteita on tällä hetkellä +13, mutta päivällä on luvassa jopa +23 astetta ja jatkossa joka päivä helteitä ainakin seuraavan viikon ajan.

Mutta minä olen niin onnellinen tästä ihanasta pohjasta, että heti aloin tänne kirjoittamaan. Uusi, kaunis pohja antaa sitä inspiraatiota kirjoituksillekin. Tämä aamu on ollut hyvin rauhallinen, sillä Sirukaan ei ole minua herättänyt, vaan meni heti omaan petiinsä nukumaan, kun tuli papan kanssa lenkiltä kello kuuden aikaan. Välillä hän aina hyppää sänkyäni vasten tömähtäen, joten herään siihen, mutta tänään ei niin käynyt.

Mitä minä tänään tekisin? No, ainakin ajattelin asettaa jalkani tuolle hieromalaitteelleni, joka saa aikaan erittäin hyvän olon ja panee veren kiertämään. Vielä pitäisi saada samanmoinen laite kipeille harteilleni, niin tässähän voisi vaikka nuortua parikymmentä vuotta. Sitten ajattelin aloittaa villatakkini toisen hihan valmistamista pikkuhiljaa nyt, kun toinen on jo valmis. Jospa minä sitten ajan kanssa saisin tämänkin villatakin jo valmiiksi. Aloitin tämän jo viime kesänä, kun ostimme langat Haapsalusta, jossa vietimme viikon Terveyskylpylässä. Mutta nyt se valmistuu, uskon niin!

Sitten ajattelin vaihtaa toiseenkin blogiini kauniin pohjan ja alkaa päivittää sitäkin jollakin kategorialla. Jospa vaikka käsitöilläni, joista on kuvia vuosien varrelta aika paljon.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

Suomen kesän tuuheutta ja vihreyttä...

...ja sininen on taivas, siniset on silmänsä sen...