Tänään on maanantai ja 20. päivä kesäkuuta. Taivas on pilven peitossa ja asteita on +13, mutta luvassa on +18 ja sadetta. Nyt on alkanut juhannusviikko ja perjantaina vietämme suurta keskikesän juhlaa eli Juhannusta. Ensi viikolla jo taitaa kuukausikin vaihtua heinäkuuksi, apuva! Miten nämä päivät ja kuukaudet menevät niin nopeasti ohitsemme, että tuntuu, että mitään ei kerkiä tehdä eikä perässä meinaa pysyä! Vastahan oli toukokuun loppu ja koulujen päättäjäiset. Nyt alkaa jo heinäkuu ja sitten elokuu ja koululaisilta loppuu ihana kesäloma ja alkavat jälleen talven aherrukset koulutöiden parissa. Sitten tulee syksy ja talvi, mutta jälleen tulee uusi kevät ja kesä. Niin ne vuodet vierii ja me jokainen vanhetumme ja lapset ja lapsenlapset kasvavat ja heistä tulee aikuisia. Maailma on muuttunut paljon näiden vuosikymmenten aikana, jona  minä olen täällä pallolla tallustellut. Mutta meidän on mentävä vain muutosten mukana.

Juhannusta menemme viettämään lastenlasten luokse järven rannalle. Nyt minulla on mahdollisuus nauttia oikeasta juhannuksesta ja kokostakin vuosikymmenten jälkeen. Mikä ihanuus! Paitsi että siellä on varmasti ne helikopterilentäjät,jotka minua vaanivat ja hyökkäävät joukolla imemään maukasta vertani, hyi olkoon! Sitten olen taas suuria, punaisia, kutisevia paukamia täynnä. No, mutta sinne sekaan vaan, sano Paavolan Mattikin aikoinaan!

Eilen löysin tähän blogiini jälleen kauniin pohjan Tuunarilta, joten kiitos sinulle taitavista kättesi töistä.  Tämä on tosi ihana ja tarpeeksi leveäkin, joten voi reilusti kirjoittaa ja laittaa isompiakin, näyttäviä kuvia.

Eilen päivitin tuon toisen vuodatuksen blogini, jota jatkan aina silloin tällöin. Sen osoite olisi:

http://rosalinda.vuodatus.net

Ai, sehän tulikin jo linkiksi, hienoa vuodatus!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä kävijöille oikein mukavaa juhannusviikkoa!

1308549746_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaunis Heidimme, josta kerroin tuolla toisessa blogissani eilen.