Tänään on keskiviikko ja 15. päivä kesäkuuta. Päivä on pilvinen ja asteita on +11 astetta. Luvassa on edelleenkin sadetta, mutta sehän tekee vain hyvää sekä kasveille että eläimille ja ihmisillekin.

Vaihdoin eilen jälleen pohjan, vaikka olenkin toitottanut, miten tykkään siitä pohjasta, joka oli aiemmin. Mutta nyt tykkäänkin taas tästä pohjasta ja vaihtelu virkistää, sano mummo kun kissalla pöytää pyyhki. Yritin päivitellä tuolla Safarin puolella, vaan ei oikein onnistunut, joten siirryin Explorerin puolelle ja täällähän tämä kirjoituskin on jo luonnistunut oikein hyvin. Tekstin koosta en vielä oikein tiedä, mikä olisi sopivaa, mutta kokeilemallahan sekin selviää.

Tänään ajattelin virkata sitä toista hihaa sinisestä villatakistani. No, kun sain itseni väännettyä omaan tuoliini ja kaivettua langat ja villatakin esille, niin eipä sieltä löytynytkään sitä virkkuukoukkua, jolla olen tätä villatakkiani tehnyt. No, kun piti hieman siivota paikkoja, kun saimme maanantaina aivan ihanat ystävämme tänne kaffeelle. Nyt ei sitten kumpikaan muista, minne se, juuri se virkkuukoukku tuli laitetuksi. Kas, kun meillä molemmilla taitaapi olla dementia iskenyt. Mutta tässähän me sitten yhdessä vanhetumme ja autamme toinen toisiamme...hm..no, joo, kyllä minäkin jotain teen...no, nytkin maustoin piffit...hehhehheee.Ja sehän onkin jo paljon se! Siellä ne nyt uunissa sitten jonkin aikaa muhii ja pian pääsemme maistelemaan aikaansaannoksiamme.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä kävijöille oikein mukavaa sadepäivää ja antakaahan puikkojen kilkutella kilpaa!

1308122577_img-d41d8cd98f00b204e9800998e