Tänään on keskiviikko ja 1. päivä kesäkuuta. Aurinko on paistanut jo aamusta varhaisesta asti. Asteita näyttää olevan +21, mutta luvassa on jopa +26. No, mutta sehän tietää taas ukkosilmoja ja se ei ole kivaa. Ja myös hyttyset eli helikopterilentäjät lisääntyvät ja inisevät korvan juurella ilkeästi tai sitten imevät verta, johon tulee punainen pallukka ja se kutiaa kovin. Onhan se kesä kiva, mutta ei ukkoset eikä hyttyset.

Eilen teimme lankainventaarion ja jopas niitä lankoja löytyikin paljon. Mutta nyt ne ovat erittäin hyvässä järjestyksessä lankalaatikoissani. Sieltähän löytyi myös keskeneräisiä töitä, joita aion nyt ainakin ensin valmistella. Siellä on kaksi keskeneräistä villatakkia, joista toista eli sinistä aion nyt jatkaa valmiiksi asti.

Tässä lankoja poikineen vielä laatikoissa ja pusseissa...

...tässä hieman lähempää....siis Novitan lankoja enimmäkseen...

...sitten pölläytin kaikki laatikot nurin ja sieltä putosi lankakeriä sängylle...

...tässä näkyy keltainen villatakkini, josta puuttuu vain hihat...

...ja tässä on virkattu sininen villatakkini, josta puuttuu hihat...

...ja Heidin tuleva villatakki josta puuttu jotain pientä...hihat...

...tästä teen hihat rakkaalleni, mutta milloin saisin ne valmiiksi...

...ja kynsikkäät, joista toinen on valmis ja toisesta puuttuu peukalokiila ja kuvio...

...ja monen vuoden takainen joskus valmistuva hartiahuivi huovutetusta langasta.

Siinähän sitä on käsityötä kerrakseen. Mutta kunhan minä nyt jostain aloittaisin, niin siitähän ne sitten vähenisivätkin. Ja lisää lankaa saa kaupasta. Mutta onneksi ei enää pitäisi kutoa itselleni villatakkia, mutta jos löytyy kiva malli ja lanka, niin mikä ettei, sillä eihän villatakkeja ja sukkia ole koskaan liikaa.

Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa ja ihanaa keskiviikkoa ja mukavaa Helatorstaita ja loppuviikkoa! Pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!