Tänään on perjantai ja 10. päivä kesäkuuta. Aurinko hellii nyt meitä kaikkia +30 asteen lämmöllä. Mutta kaiken kestää, kun tietää, että ensi viikolla on rankkasateita, myrskyä ja ukkostakin.Ja se ei ole oikein kivaa.

Eilen matkasimme kesäautollamme kohti Lappeenrannan Yliopistoa, jossa tapasimme poikani. Saimme viettää siellä oikein mukavan päivän ja otamme uusiksi jälleen juhannusviikolla. Matka taittui hyvin ja Sirukin näytti nauttivan matkasta, koska nukkui myös paljon. Hän oli aivan yksin takapenkillä. Enpä ollenkaan totuta häntä syliini, sillä silloin en voi mitään muuta siinä istuessani tehdä, sen olen kokenut. Mutta meidän pitää seuraavaa matkaamme ajatellen ostaa Sirulle hieman isompi kuljetusboxi, jossa hän mahtuu kääntymäänkin. Ja meillähän on tiedossa aivan riemastuttavia reissuja ensin kotimaassa, itään ja länteen ja etelään ja sitten myös jonnekin kauemmas.

1307723398_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässäpä Sirumme taitaa nauraa oikein makeasti. Ikävä kyllä tänne ei saa laitettua mitään omia videopätkiäkään enää, joten Sirun matkakuvausta takapenkillä voi mennä katsomaan toiseen blogiini:

http://murunmutinat.blogspot.com

Jaahas, sehän tulikin jo linkiksi, hyvä!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!