Tänään on lauantai ja 16. päivä heinäkuuta. Kesäkin on siis jo puolivälissä, mutta kyllä on ollutkin aivan ihana kesä. Asteita on +18 ja välillä satelee ja välillä taas paistaakin.

Me olemme reissanneet tänä kesänä aika paljon, kun olemme käyneet Lappeenrannassa, Porissa, Oulussa ja Kotkassa. Ja vielä vaan reissut jatkuvat ainakin elokuun loppuun asti. Todennäköisesti me emme aja enää pimeällä kelillä ja liukkailla keleillä. Näistä matkoistamme olen kertonut blogissani:

http://helenanomablogi.blogspot.com

Ups, enpähän osaa enää laittaa linkkiäkään!

Siru kasvaa ja on pian jo 9 kuukautta, että niin se aika vaan menee ja päivät vilistävät, että ei todellakaan meinaa perässä pysyä enää. Pian on tämäkin ihana kesä mennyttä ja vain muistot ja valokuvat jäävät. Kuukauden kuluttua alkaa jo koulutkin ja silloin koulutielle tepastelee monen monta eka luokkalaistakin arkaillen ensimmäistä päivää. Mutta siitä se lähtee se elämän kulku.

Minulla on ollut ongelmia toisessa koneessani, joten nyt naputtelen tällä 6 vuotta vanhalla koneellani. Uusi koneeni on korjattavana pojallani ja hän myös laittaa tähän koneeseen Linuxin. Jeeee, miten odotankaan sitä päivää, että saan Linuxin! Mutta sehän on jo ensi viikolla!

Käsitöitä en ole tehnyt, vaikka eihän minulta puutu tuosta keltaisesta villatakista enää kuin kauluksen teko ja sama puuttuu virkatusta sinisestä villatakistani. Mutta pitänee vielä miettiä jotain ihan uutta villatakkia ehkäpä puuvillalangasta, sillä pitäähän villatakkeja olla 12 eli täysi tusina ainakin. No, nyt taitaapi olla vasta 10!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa lauantai-illan viettoa ja mukavaa viikonloppua!

1310831581_img-d41d8cd98f00b204e9800998e