Tänään on sunnuntai, hyvin aurinkoinen ja lämmin sunnuntai ja on jo 28. päivä elokuuta. Asteita on +18, mutta päivällä on luvassa jopa +24 astetta ja se on jo jotakin. Viikon kuluttua olemme jo syyskuussa! Minne nämä ihanat päivät oikein katoavat? No, muistojen koloihin, aarteisiin kalliisiin!

Minulla on niin monta blogia,jotta en aina päivittele yhtä ja samaa. Mutta yritän silti päivitellä vuorotellen jokaista aina välillä, kun jokainen blogini on erilainen ja kirjoittelen eri asioista. No, välillä toki samaakin.

Mutta nyt olen saanut papan sukat valmiiksi kuin myös molemmat villatakkini, joten kuvia luvassa tulevina päivinä. Tänään on myös vuosi meidän siunauksesta ja tasan kaksi kuukautta, kun lähdemme espanjan auringon alle viettämään elämäämme ainakin 5 kuukaudeksi, jos ei enemmänkin. Myös juuri tilasimme uuden, isomman läppärin ja odottelemme sitä saapuvaksi jo alkavalla viikolla ja lähipäivinä. Siinä onkin sitten taas tutustumista kerrakseen ja pitää viedä niin paljon tiedostoja ja kuvia sinne. Ja siellähän sitten saamme ottaa paljon, paljon valokuvia, joita sitten aion laitella myös tänne blogeihini.

Tässäpä papan itse valitsema ja ostama lanka farkunsinistä 7veikkaa

hieman jäi sukka kippuravarpaaksi, mutta onneksi ei onnellinen omistaja ole kippuravarvas

ja tässä kaksinkertainen kantapää, jota yleensäkin käytän

Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä kävijöille oikein leppoisaa sunnuntain jatkoa ja muutoinkin mukavaa syksyä!