Tänään on keskiviikko ja 31. päivä elokuuta. Välillä on aurinko paistanut ja välillä on sataa ropistellut. Asteita on +13, joten syksyn koleus on jo saapunut tänne Suomeenkin. Mutta me pääsemme pian Espanjan auringon alle...enää 57 päivää...ja päivät vähenevät joka päivä. Mutta vielä on joitain asioita hoidettavana, kun olemme kuitenkin pitemmän aikaa poissa eli 5 kuukautta.

Mutta tosi mukavaa on viettää syksy, talvi, joulu ja kevättäkin muuallakin kuin täällä Pohjolassa. Ja jos kaikki menee hyvin, niin varmasti sinne palaamme myöhemminkin. Nyt odottelemme kieli pitkällä uutta läppäriä, joka on tulossa toivottavasti jo tällä viikolla, jotta pääsisimme tutustumaan taas uuteen läppäriimme ennen lähtöämme. Minun pitää viedä sinne joitain tärkeitä ohjelmia ja tiedostoja, mutta ei kovin paljon, koska otamme kuitenkin Buffalon mukaamme, jossa on paljon kuvia ja kaikkea muutakin aina musiikkiin asti. Mutta huomenna alkaa jo syyskuu ja toivottavasti se menisi yhtä nopeaan kuin tämä elokuukin ja sitten tulee lokakuu ja lähdön hetki haikea. Onhan se toki haikeaa jättää koti ja Siru kultamme ja Hymytyttö ja Kultapoika tänne, mutta Skypellä voi pitää yhteyttä aivan hyvin, joten ei yhteydenpito siitä kärsi. Ja mehän palaamme jälleen, kun muuttolinnutkin palaavat tänne Suomeen.

Äsken söimme taas lettuja pitkästä aikaa ja hyviltä maistuivat kera kuningatarhillon. Ja kyllähän se Siru kultammekin sai muutaman pienen palan suuhunsa ja oli niin pollevana.

Mutta nyt toivottelen teille oikein leppoisaa päivän jatkoa ja minä siirryn nojatuoliini tarkastelemaan Heidin mekon edistymistä!