Tänään on sunnuntai ja 19. päivä elokuuta. Päivä on harmaa ja sateinen. Asteita on +18. Synttärit on juhlittu ja rommikakkukin jo syöty ja hyväksi havaittu.
Koulut ovat alkaneet ja taas alkaa pikkukoululaisillakin ahkeraa oppimista. Tästähän se elämän kulku alkaa, kun on oppimista ja oppimista ja sitten työtä ja työtä koko elämä. Joka paikassa tuntuu ja näyttää olevan kiire...kiire on aina jonnekin...Mutta vaikka on sunnuntai, niin me siirsimme tietokonehuoneessa hieman näitä vehkehiä ja huonekaluja hieman toiseen paikkaan. Halusin oman tietokonepöytäni ja muut romppeeni tänne ikkunan eteen, jotta näen vuoden aikojen vaihtelut hyvin. Näen tästä ikkunasta myös ison parkkipaikan melkein täynnä autoja, hölkkääjiä ja koirien ulkoiluttajia. Mutta niin ne päivät vain vierivät ohitsemme aivan liian nopiasti.

Enpä ole tuolla nukkehuoneessakaan kutonut moneen päivään, kun en ole jaksanut, kun verensokerini ja verenpaineeni ovat niin, niin koholla että...Mutta onni on puolellani, sillä huomenna pääsen lääkäriin ja sitten saan tietää taas enemmän asioita. Minulla on tässä vierelläni aivan ihana vanhanajan rulokaappi, jossa säilyttelen tavaroitani eli romppeitani. Täällä Väinönlinnassa kaikki toimii todellakin hyvin ja on tilaa meille kahdelle ja vaikka kuinka monelle muullekin.

Mutta pitemmittä puheitta olen tässä muutamina päivinä tehnyt näitä valokuvia kehyksineen, joten laitanpa tännekin. Täällähän niitä on enemmän:
http://spanishhome-sweethome.blogspot.com. TERVETULOA!

Oi, aika nuoruuden, tuo aika rakkauden...






...ja Heidi kultamme...

...kaikkea hauskaakin löytyy...


Välimeren tyrskyt takanani...


...Brasilian muistoja ihania...


...ja toinen kissa Brasiliassa edelleenkin...


...ja Välimeren tyrskyjä...mahtavia...


...ja ihana muisto Torreviejasta ja joka saa aina hymyn huulille.

Ja nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja leppoisaa sunnuntain viettoa!