Tänään on sunnuntai ja jo 5. päivä elokuuta. Asteita näyttää olevan +18 ja on sellaista puolipilvistä eli välillä se aurinkokin sieltä pilvien välistä kurkistelee. Kesä on mennyt ja tervetuloa syksy, talvi, kevät ja uusi kesä. Mitähän kaikkea tänä aikana tulee tapahtumaan? No, siitä emme tiedä vielä mitään, mutta mitä on tapahtunut vuosi sitten, niin siitä kerron teille nyt.

Vuosi sitten tähän aikaan asuimme Hämeessä ja saimme nauttia lastenlasteni puuhista. Se oli ihanaa aikaa se! He ovat jo isoja molemmat ja pian mummin Hymypoika on täysi-ikäinen ja Hymytyttökin pääsi kesällä jo ripille. Meillä oli tuohon aikaan myös pieni, suloinen tipsujapsi nimeltä Siru. Hänen touhujaan oli mukavaa seurata ja hän oli niin suloinen. Mutta koska minulla on astma, niin ääneni alkoi mennä pikku hiljaa syksyyn mennessä ja viimein en saanut ääntä just ollenkaan, ainoastaan hiljaa puhuin, mutta hyvin vähän. Sitten toteutimme monen vuoden haaveen lähteä talvea pakoon lämpimään maahan. Ja tuumasta toimeen tilasimme asunnon Espanjan Torreviejasta, jossa olimme viisi kuukautta. Matkaamme ennen sitten annoimme kullanmurumme pois hyvään kotiin. Saimme viettää viisi ihanaa kuukautta lämpimän auringon alla ja Välimeren aaltoja ihaillen. Mutta kun tänä aikana piipahdimme vielä Brasiliassakin ystäviemme luona ja olimme siellä pari kuukautta. Sitten taas palasimme Torreviejaan. Torreviejassa saimme ystäviä, joihin pidämme edelleenkin yhteyttä ja toki samoin Brasiliaankin, jonne olen kirjoitellut jo 51 vuotta.

Ja sitten tulikin kova kaipuu entiseen kaupunkiimme, jossa oli ystäviä. Yhteistuumin päätimme paluumme jälkeen muuttaa jälleen sinne. Saimme netin kautta katsottua asunnon, joka on erittäin hyvä ja tilaa on kaikille. Saimme netin kautta myös auton, jonka saimme haltuumme samana päivänä kun tulimme kotiin. Paluumme jälkeen alkoikin sitten kova pakkaaminen, mutta oli hyvä, kun oli oma auto, jolla veimme paljon tavaroita. Nyt sitten nautimme täällä Väinönlinnassa ja tapaamme ystäviä. Tosin täällä ei ole aivan niin hyvä lähteä lenkille kuin Torreviejassa, mutta oma koti kullan kallis ja täällä on silti hyvä olla. Mehän pääsemme Torreviejaan milloin siltä tuntuu.


Tässä seisoskelen jo Välimeren rannalla...
Ja tässä ihanat Välimeren tyrskyt, joita kävimme ihailemassa lähes päivittäin...


...puistoissa oli puluja...valkoisia kyyhkyjä...ja ne olivat tosi rohkeita...


...kukat...Kiinanruusutkin kukkivat siellä ulkona...


...suihkulähteitä oli paljon....ja altaat olivat kauniita laatoitettuja...


...rantabulevardilla sain tällaisen kauniin alpakka ponchon, joka on tosi lämmin...


...ja tässä jälleen Välimeren rannalla ja uusi huivi...ja niitä huiveja on minulla joka lähtöön...


...ja tässä taas toinen huivi ja Torreviejan aurinko...


...ja tässä olenkin jo sitten maapallon toisella puolella ja ihana pikku beibi kisu sylissäni...aivan ihana...


...ja beibi kisun emo ja beibi turvassa emonsa vieressä...suloisia molemmat...


...ja ihana tavallinen kisu, jolle nannoimme nimen Nuppu, kun oli sellainen kullannuppu ja viihtyi aina sylissä.

Mutta nyt näiden kuvien myötä toivotan teille kaikille täällä kävijöille oikein ihanaa elokuuta ja syksyä odotellen!