Tänään on torstai ja jo 7. päivä maaliskuuta. Aurinko paistaa ja tuuli on kovaa asteidenkin ollessa vielä -3 astetta. Mutta taivas on sininen ja vain pieniä valkoisia hahtuvapilviä leijailee siellä tuulen mukana.

Minä olen kutonut...kutonut...ja taas vain kutonut sukkia, pitkiä polviin asti ulottuvia sukkia, joihin lätkäsin vielä kuvionkin, ensimmäisen, jonka käteeni sain. No, nyt olen ainakin voiton puolella sukkien suhteen, sillä molemmat skat ovat jo kärkikavennuksessa asti. Minusta on mielekkäämpää tehdä yhtä aikaa noinkin pitkät sukat, niin tuntuu ainakin, että valmistuu nopiammin ja siis yhtä aikaa. Mitähän minä tämän jälkeen sitten taas alan kutomaan? No, ehkäpä tyttärelleni kudon villasukat ja niistä tuleekin sitten paljon pienemmät kuin itselleni tehdyistä.

Mutta näin nämä päivät kuluvat vinhaa vauhtia eikä eilisestä enää muista mitään. Tuleva on vain mielessä ja pianhan me starttaamme auton nokkamme ja pääsemme pilvien yläpuolelle ja etelän lämpimään. Siellä vasta tuntee olevansa kotona ja sydänkin saa rauhan.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa!

4050-0054-normal.jpg