Tänään on sunnuntai ja jo 11. päivä helmikuuta. Lunta satelee hiljalleen, mutta kyllä se pian taas sulaa pois ja kevät tekee tuloaan.

Tämä talvi on mennytkin yllättävän hyvin täällä uudessa kodissamme länsi Suomessa, jossa meri on aivan likellä. Nytkin odotan, että pääsen katselemaan merta ja kuuntelemaan meren pauhinaa, joka on niin rauhoittavaa.

Täällä minä saan jopa kuntoutustakin, jota en ole vielä koskaan edes saanut. Ja vaikka nyt olen jämähtänyt tähän pyörätuoliin, niin silti pystyn kävelemäänkin, kun on auttaja tai tuo kävelyteline, jonka kanssa on helppoa kävellä. Ja kunhan lumet sulaa, niin saan kuulemma rollaattorinkin, jolla pääsen ulos kävelemään Josefin kanssakin. Josef on niin kulta pöoika ja hyvä hoitaja. Hän tuli viime yönäkin ihan siihen minun viereeni, kun hengitykseni katkoili ja sydän toki pysähtelee, kun minulla on tämä uniapneakin vielä, joka onneksi todettiin Espanjassa asuessamme.

Mutta nyt saan soitella tuolla uudella hanurillani ja toki lepäilen välillä ja toki kutoakin pitäisi. Mutta kutoa ehtii sitten, kun pääsen parvekkeelle, joka on isompi, mitä koskaan ollut, joten siellä viihdyn paljonkin. Mutta en toki unohda kävelemistäni ulkona!

IMG_6775.jpg

Mukavaa päivää kaikille!