Tänään on keskiviikko ja 29. päivä kesäkuuta. Helle hellii meitä vieläkin ja niin hellii jatkossakin. Minä pysyttelen turvallisesti sisätiloissa, jossa on viileämpää kuin ulkona, koska meille ei paista aurinko kuin aivan illalla pienen hetken, onneksi.

Nyt on juhannusjuhla juhlittu ja astmakohtauksestakin on selvitty. Perjantaina menen leikkauttamaan hiukseni aivan lyhyiksi ja maanantaina lähdemme kohti pohjoista, jossa yövymme vain yhden yön.

Kyllä on mukava lähteä reissuun pitkästä aikaa ja ihan kaksistaan ja täällä kotimaassa. Nyt voin valokuvata maisemia ja rakennuksia jne., sillä minähän istun neuvonantajan paikalla.

Minulla on nyt tietokone vielä korjattavana ja siinä on muistikampa hajonnut, joten saan koneeni takaisin ensi viikolla, kun palaamme kotiin. Ihanaa ja pian onkin jo heinäkuu. Silloin menemme lasteni synttäreille, kun molemmilla on synttärit yhtäaikaa. Emme tosin pääse yhtäaikaa heille, koska toinen asuu länsi-Suomessa ja toinen itä-Suomessa.

Onpa mukavaa, kun tämän blogin päivittäminen onnistuukin ja sain kuvankin ladattua tänne.

Nyt toivotan teille kaikille täällä kävijöille oikein rattoisaa kesäillan jatkoa ja olkaahan varovaisia auringon suhteen!

1309364391_img-d41d8cd98f00b204e9800998e