IMG_3260.jpg

Tänään on tiistai ja jo 17. päivä helmikuuta. Helmikuuhan on lyhyt kuukausi, joten pian alkaakin jo maaliskuu. Ja mitä sää ennustuksiin tulee, niin täällä on vielä kaksi seuraavaakin päivää vain 15 astetta ja sadepisara ja tuulta. Mutta sitten laukeaa lämmin ilmavirtaus ja meitä hellitään jopa 22 asteen voimalla ja se jo tuntuukin näin kolean talven jälkeen hyvältä. Olemme aina mahdollisuuksien mukaan käyneet kissalenkillä ja olemme vieneet ruokaakin heille. Karviskissoissa on neljä pikkuista, nuorta polvea, jotka ovat niin kesyjä, että kaksi heistä on tullut jo syliinikin ja nimesin jo tätä nuorisoa Simo, Micky, Siiri ja Lissu.

Josef on kasvanut jo kovin ja täyttää lauantaina jo 8 kuukautta. Huomenna hän pääsee trimmaukseen ja sitten tuleekin ulos tosi komia poika ja hyppää heti syliini. No, sitten ostamme sieltä vielä jotain makupaloja ja ruokaa hänelle ja sadeviitta tai sadepuku, jota täälläkin aina joskus tarvitaan.

Käsitöitä en ole nyt jaksanut tehdä, kun pääsin viikko sitten pois sairaalasta, kun oli taas kuudes aivoinfarkti, joka johtui korkeasta verenpaineesta. Mutta onneksi oli nopia ensiapu paikalla ja sitten vain ambulanssilla sairaalaan ja siellä sitten sain jotain tiputuksia ja yhden yön siellä sitten makasin kuin kapakala konsanaan vieraiden kielien ympäröimänä.

IMG_3285.jpg

Tässä nautimme Josefin kanssa Välimeren rannalla...

IMG_3090.jpg

Josef on minun rakkain...

IMG_3220.jpg

...tässähän hän on koko komeudessaan...

IMG_3292.jpg

Ja näiden kauniiden pilvien myötä, sanon kaikille hyvää yötä täältä Espanjan auringon alta!